ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Friday, April 17, 2009

im hot today!!

panasnya arini
keje berlambak
xda mood nak wat kje
ya allah bg la ak smngat slu nak siapkan kje yg xsiap2 lg ni

Wednesday, April 15, 2009

toilet!!!!




ak slu jd bnda cmni.mcm bdh je bila pk
ak nak kencing ke or nak berak
da je org2 yg suka duk2 lama2 kat toilet 2 da je kat toilet
npe die mst duk lama2 kat toilet ha?
npe?
die watpe2?
smpi berjam2 kt toilet
smpi ak nak kcng or nak berak mcm than org nak mati je
dem btl!!!!!!!!

itu stu
kalu time ak nak g clas pon kadaang dorng2 gila2 dok lama2 kat toilet ni cam haram je
act kalu clas ak pkul 9.30
pkul 9.20 pon xkua toilet lg
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bodonya
ak bnci btl cam ni
nak kata lawa pembersih ak tgk xda la sgt
tp ikut r adab skit
dok rmi2
xyah r mcm 2
ak pnh smpi ak bengang ak ngtai dr bwh dorng watpe
tgk diam je
kaki xbergerak pon
arghhhhhhhhh
ak bkn ska mngtai org
tp ak bengang gila
nak terberak kadang xthn2222222222222222222222222222
arghhhhhhhhhhhhhhh
ak stresss dgn keadaan cmni.


cpt la abs sem ni
ak nak berak n kecing kat umh ak je.

Tuesday, April 14, 2009

STRESSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




STRESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Monday, April 13, 2009

malasnya ak ni.npe nak jd!!!!







pe nak jd gn ak ni!!!
ashik mls
tgn xberjalan pon nak wat kje
cmne ni
adoi!!!!