ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Saturday, August 28, 2010

malang sungguh.

aku betul2 terkejut dengan apa yang berlaku hari ini.tadi macam biasa la weekend aku akan kerja dekat jj sebagai part time tapi bukan dalam jj la.dekat luar kedai2 jj.then masa nak buka puasa.aku and anak supervisor pergi carik makanan untuk berbuka.then masa dah membeli makanan tu then aku naik la ke eskalator tibe2 je seluar aku tersangkut dekat besi dekat tepi eskalator tu.gila betul2 terkejut.ramai gila orang masa tu.and nasib baik aku sempat tarik.kalau tak dengan eskalator tengah berjalannya then suar tersangkut dekat besi tu pulak besar kemungkinan macam2 lagi boleh berlaku.betis aku luka kene besi eskalator tu.aku macam nak nangis and malu sangat.tapi aku gagahkan jugak.sampai je atas.ada makcik tu tegur aku.die cakap tadi ada sorang cina kene jugak macam aku.die macam simpati dekat aku.aku lagi la nak nangis.then aku pergi dekat kedai aku then supervisor suruh aku buat report dekat jj.then aku pon pergi information centre tu then die cakap die bagi rawatan klinik free.kirannya jj support aku punye bayaran klinik tu.then apa2 tuntutan lain boleh buat tapi agak leceh sikit.ntah la.susah la sekarang ni.macam fobia pon ada gak lagi.
yela orang tu cakap kalau aku kerja dalam jj xpe jugak senang nak buat tuntutan apa2.tapi sebab aku kerja dekat kedai lain agak leceh prosuder die.haishhhh.malang betui.


masa ni dekat klinik.orang jj 2 amek pic aku then baru aku teringat nak tangkap gambar.



ni lepas letak ubat.sakit gila.sebab pedih.



still sakit jugak.kene kerja lepas tu.sebab kedai aku tak ramai pekerja and terpaksa jugak gagahkan diri aku walaupun sakit;(




dapat ubat.grrrrrrr




aku jugak dapat mc then tak tahu la esok kerja ke tak.



p/s: sumpah sedih and takut nak naik eskalator lagi lepas nie ;(((((.punca die sebab besi dekat tepi eskalator tu tercabut.

Wednesday, August 25, 2010

berbuka di al-rawsha la pulok










semalam pergi berbuka dengan kawan2 fizzal dekat restoran arab kat al-rawsha jln aman kat kg pandan.act best la makan dekat sini.lagipon sebab makan ramai2 kan mesti la seronok.lepas tu first time jumpa faten and ajek la.sebelum ni ashik2 tak jadi je nak jumpa.so lepas ni boleh la lepak lagi taw faten and ajek.hee ;D

p/s : bertambah2 tambah la berat badankukukuku ini.hehh!

Tuesday, August 24, 2010

berbuka puasa bersama2 teman













semalam kami beramai2 pergi berbuka dekat ikea.sebab rasa dah lama sangat tak makan dekat sini.macam2 nak makan tapi akhir abis jugak apa yang beli.so memang makin gemuk la lepas ni .orang puasa makin kurus tapi aku makin makin gemuk and pendek.

p/s:drive thru mcd time2 lunch jam.isk ishk ishk.

Monday, August 23, 2010

ouh ok!










p/s : dapat beg yang diidam sudah

Friday, August 20, 2010

i want




kalau ada duit beli terus and kalau tak ada duit duduk diam je.huh!!!

Monday, August 16, 2010

lies




sedih tak bila kita tengok keadaan sesorang ni meseg rindu dengan bf die or gf die ke.tapi bf or gf die still balas.at the same time bf or gf die nie dok berbalas2 meseg rindu and sayang2 jugak dengan orang lain.apa perassan korang bila benda macam ni berlaku.patut ke tak.bila dengan kita cakap sayang2 tapi duk bersayang2 jugak dengan orang lain.

Sunday, August 15, 2010

ok.




i want to..

REFRESH my mind

DELETE all my problem

UNDO my mistakes

and..

and....

SAVE all HAPPY moment

Saturday, August 14, 2010

Wednesday, August 11, 2010

berbuka puasa












wah hari ini first day puasa.so kitaorang pergi bazar dekat bazar seksyen 13.ingat macam banyak je jual.sebab rasanya tahun lepas lagi ramai kot.tapi rasanya mybe sebab first day kot.huhu.then kitaorang pergi dekat padang dekat masjid shah alam untuk berbuka.

p/s : tak suka orang yang suka tipu.sumpah tak suka.benar kata benar.