ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Tuesday, July 28, 2009

cuti

on9
sidai baju
angkat kain
lipat baju
mop umh
sapu smapah luar n dalam
n yang penting

TDO.............

Sunday, July 26, 2009

last day









hohoho..
arini ak last day kat prctikal nie
xtaw r perasaan ni
sdh gak kot
yela
selama dua bulan ari2 bgn awai nak p keje
lepas ni xda la
cm 2 dah
hee
n yang penting ak xjumpa fidah dah pasni
sdh sgt
fidah ni bdk uum
bdn die kecik
comel la die nie
ak muda dr die tp bdn ak lebih besar dr die
yang penting ak rndu kak jijah.daud nnt
xpela
practikal kt sni da la pengalaman ak
hheheheheh

Friday, July 24, 2009

jamuan

hari ini jabatan ak buat jamuan utk kitaorg sbb nak abs dh practikal
seyes ak sdh la gak
sbb xdpt jmpa nasyad kak jijah n daud dah psni
yela ari2 rse snok je gn dorng
gambar nnt la ak upload
yang penting skg ak dlm mood sdh
;[[[[

Tuesday, July 21, 2009

obses!!!





ak terlampau obses gn berat badan ak
semakin lama semakin naik
shit btui
ak nak kurus
now ak ashik nak makan je
babisbabis...
smua kje xda mood sbb pk bnda 2 je

Friday, July 17, 2009

kacau btui la jiwa ni

jahat betul perasaan ini.
babi betul.
xnak perasaan cmni
;[[
b tolong.......

Thursday, July 16, 2009

demmmm...

my lec want to coming
ak xprepare pe2 lg
cuak dow
log book xsiap sepenuhnya lg
seriusly im very2 worries
arghhh cuba xyah dtg bole x pn ely
hahahahha
bole la plak ak ckp cm 2 kn
cmne die nk bg mrkah kn
hjuhuhuhuhhu
mtk22 ok je
sbb ak taw ak mmg malas n malas
taw nak hepi je
oh good plz help me
mesti ana xsuka gn ak sbb ak ni pemalas
arghhhh demmmmm
cuakkkkkkkkkkkk





Tuesday, July 14, 2009

ak sokong kata-kata ana from uitm yang comel 2

Haa.
Ni aku nak cerita pasal myspace plak.
Semalam aku tgk lah comment kawan aku kan.
Ada lah minah ni, mcm pundek ke apa an.
Hahaha.
Da lah anta comment gambar muka dia.
Pastu kat tepi muka dia tulis camni :

Hye.. I'm 'minah'.
Thanx for the add..
Syusyah2 jew..
Ngee..
Jgn lupa komen my pics tawh..
I will komen your pics back..
Keep in touch..

*Minah tu nama rekaan je.

Hahahah.
Serupa pukimak lah kau punya comment.
Aku pun tatau lah budak budak skrg ni.
Add semata-mata nak kena comment gambar korang ke pundek.
Jangan nak gelabah sgt lah kan.
Memang lah hak kau nak ckp apa sume kan.
Aku pun ada hak nak mengutuk kau sebab kau buat aku rasa nak termuntah.
Hahaha.

Lagi 1 aku paling tak suka, bila bila minah minah perasan hot kat ms ni ckp :

Aku akan delete kau kalau korang tak reti nak comment.

Kalau org je asik nak comment kau dulu tak boleh jugak kan.
Sama-sama tegur menegur lah.
Jgn lah nak bajet kau artis ke apa an.
Kau sape??


P/s: Kalau aku nye style plak. Sape sape yg aku tak suka aku akan deny terus.
Senang kan?




AKU NAK TAMBAH SIKIT COMENT ANA 2
KALAU GAMBAR KITE LAWA ORANG AKAN COMENT
TAK PAYAH SURUH-SURUH
BETUL X?
HAHAAHHAHA



335 hari




tomorrow will be .............

ya allah





nape la aku da perasaan macam tak puas ati je ha.
gila berdosa aku.seriously aku xsuka dengan perasaan ak sekarang ni
die suka condem ape yang aku buat
ntah la.susah nak ramalkan.aku betul2 xsuka dengan keadaan sekarang ni.
ak pon selalu nak bagi die jeles je dengan ak.nape lak die nak wat cam 2 kat ak
seriously ak sedih.nampak macam ok je.but nobody know what im feel right now.
i hate this situation.my mother always says that's im not a good person.becoz of that
i dont have many freind..i want to have more freinds n if i could be want to be a good person.i want to share with you n you n you about what im feel.
but i have nobody.im very sad n dissapointed ;[[.

Monday, July 13, 2009

hiprokirtas.hakhakhak..







hahahahha
lama x p sunway
rndu time cmni
bila la plak nak pg jalan2 n snok22 cmni
ak suka la plak nak ingt bnda2 lama ni
adoiiiiiii

Sunday, July 12, 2009

family

















ak punyai family yang sangat besar.kehadiran balqis n muaz sgt2 la membuatkan family
ak sgt2 la lengakp.tambah lagi akak ipar aku mengandung lagi.bulan sepuloh aku dapat anak buah lagi.insyaallah ;]].hepi sgt2222.n the most important aku da bnda yang ak sangat hepi.umor 20 baru aku rase ak da macam lengkap.lihat ini.







hakhak.pijal oh pijal..

Friday, July 10, 2009

xsuka la


tah la ak mmg xsuka gn die
tibe2 bukak page die kt ms
mmg xsuka la
haishhhhhhh

Thursday, July 9, 2009

lapooooooooooo




tadi ak sje usha2 blog spe tah
tibe22 la plak terjumpa plak makanaannn nie
adoi rndu gilaaa
b bila nk p makan bnda2 sedap ni
dh lama xmakan
rindu gilaaaaaaaa nak makan

Wednesday, July 8, 2009

tibe2 rndu kawan kelas plak








rndu korn.
lama xjmpa
lama xkelam kabut anta keje
lama xtdo lmbt2 la sgt