ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Tuesday, October 26, 2010

jadual berterabur



11.11 = balik shah alam
12.11 = ambil baju konvo dekat bj
13.11 = pergi galeri shah alam
14.11 = balik manjung
17.11 = raya haji
18.11 = pergi shah alam balik
19.11 = reherseal dekat bj
20.11 = daftar.grrrrr
21.11 = konvo

tak menyempat2 nak daftar.dengar cerita 20 daftar.adoiyai.gila apa.patah balik patah balik.penat wooooo nak drive macam ni.grrrrr

p/s : suka hati la nak pening.kau apa taw.grrrrrrrrrrr

Thursday, October 21, 2010

yabedibeduuuuuuuuuuu




keje en zaim yang sangat grrrrrrrrrrr.sebab paling malas.ni kje yang last sekali anta.yeh dah start cuti.sekarang berada di rumah tengah lengang lenggok.serunukkknya.cuti ni nak rehat nak lepak kat rumah puas2.tengok muvie dalam hardisk.n bla bla bla.and tak sabar tunggu anak buah balik malam ini.yabedibeduuuuuuu ;))

p/s: nak upload video untuk subject graphic com.tapi dah try 3 kali upload.tak boleh jugak.tak apa lah dalam facebook azidah dah upload

Tuesday, October 19, 2010

miss her ;(

rindunya dekat siti noraini mokhtar.dah lama tak jumpa kawan baik aku ni.semejak dengar cerita die sakit last sekali aku jumpa die 2 tahun lepas.masa tu die lepas operation.rumah aku dekat je dengan rumah die.sebelah taman.tapi apakan daya semejak die sakit jarang nak jumpa.Attually tak boleh jumpa.family die tak berapa bagi sangat.tak apelah kene paham sebabnya dorang punye privcy.tapi aku sedih sangat.bila aku tengok pic terbaru die kt fb akak n adek die sumpah aku sedih sangat2.nak nangis rasanya.sebabnya masa sekolah kami rapat sangat2.aku selalu petang2 lepak rumah die.naik basikal sama2 dengan die.tapi tu masa sekolah.lepas je habis sekolah.aku sambung belajar die pon sambung belajar.tapi die dulu sebelum sakit selalu meseg aku cakap keaadaan die tak berapa nak sihat.aku pon tak berapa paham apa sebenarnya yang die sakit.tapi tadi aku baru dengar cerita terbaru die.sumpah aku nak nangis.sebabnya aku selalu tunggu die sihat sebabnya aku nak lepak dengan die macam dulu.tapi aku tahu benda tu lambat lagi.sumpah sedih.sebabnya aku takut bila terkenang kawan aku ni.mak aku selalu cakap kita tak tahu nasib orang macam mane.so kita kene bersyukur dengan apa yang kita ada sekarang ;(((((((


Monday, October 18, 2010

genting la pulok

plan pergi genting ni dah lama.tapi ashik tak menjadi je.heee.so last2 pelan2 je kejap terus pergi.kami berlima pergi naik kereta zul ke genting.wah ni first time aku p sana main semua.dulu tengok and jalan2 je.main sikit2 je.semalam main outdoor and indoor.macam2 main.hakhak.tapi lepas main ponin den taw x.grrrrrrrrr.rasa cepat2 je nak balik.sebab main je roler coster pening.macam2 la.ishk ishk



















Friday, October 15, 2010

Wednesday, October 13, 2010

sebab awak kawan yang baik.




awak kawan yang baik sebab awak memahami saya
awak kawan yang baik sebab awak tahu back up saya
awak kawan yang baik sebab awak tahu apa saya suka makan
awak kawan yang baik sebab awak awak suka kutuk2 saya tapi saya tak pernah ambil hati
awak kawan yang baik sebab awak ada bila saya happy and bila saya sedih.
awak kawan yang baik sebab awak tahu apa nak buat bila bersama dengan saya
awak kawan yang baik sebab awak suka bagi saya barang yang saya suka
awak kawan yang baik sebab awak selalu sakit kan hati saya tapi benda 2 kita boleh jadi lagi rapat.
awak kawan yang baik sebab awak seorang yang unik
awak kawan yang baik sebab awak selalu dengan saya bila saya nak shopping
awak kawan yang baik sebab awak ada bila time saya bosan
awak kawan yang baik sebab awak selalu ada bila saya online facebook
awak kawan yang baik sebab awak bagi kat saya makanan yang sedap2 bila saya pergi rumah awak
awak kawan yang baik sebab awak gila2 bila bersembang dengan saya
awak kawan yang baik sebab awak sentiasa perlukan saya.
awak kawan yang baik sebab awak saya tak boleh hidup tanpa awak.
awak kawan yang baik sebab awak LA ORANG SAYA CARI SELAMA INI.THX TO BE MY BEST2 FRIEND

Monday, October 11, 2010

adakah itu benar?

ok tadi bukak facebook tibe2 terbaca pasal hot dog yang tidak halal.tengok2 la sebabnya aku ni agak pengemar hot dog jugak la.sebab sedap kot.tapi bila terbaca pasal ikea punya hot dog diyakini tidak halal and aku pon rasa adoyai kenapa la boleh jadi macam itu.sebab benda itu boleh aku jadi mengidam untuk ke ikea semata2 untuk carik benda itu sahaja.so lepas ini memang kene lupakan benda itu semuanya la.mybe akan lambai dari jauh jela.hukhukhukh.


bye2 hot dog paling sedap kat dunia



tapi2 apakah yang bawah ini jugak tidak halal??? sapa tahu boleh la bagitahu and share2 yer.supaya tidak termakan benda yang sedap tapi tidak halal pulok.




harap la ia halal sebabnya kalau tak halal jugak mesti aku tak kan pergi ke ikea dah.sebabnya pergi pon semata2 nak makan je selalu.




mak aku dulu selalu pesan dekat aku kalau makan tu tengok dulu kandungannya dulu.jangan main bantai je makan.tapi kita kan jenis degil kalau dah sedap itu main bantai je.tapi betul la, aku rasa disebabkan terlalu makan and kadang kita tak sedar boleh jadi punca hati itu hitam.then kita akan jadi malas.semua benda malas.hati jadi benak.ishkkk terasa diri ini teruk betul la.so lepas ini kene berjaga lagi.sebabnya benda sedap la selalunya jadi macam ini.


p/s : aku tak masukkan makan hot dog ikea ni hati kita jadi hitam ke apa ke.what i means is bila kita makan makanan yang haram kita boleh benak hati.sebab tu hati tak tenang ke apa ke.mengaji malas and sewaktu dengannya.

tengok la ini > http://www.facebook.com/note.php?note_id=451790341041&id=331481044571

so tired




kadang aku dah penat dengan semua yang ada depan mata aku.aku taw hati aku terlampau sensitif lepas tu terlampau memikirkannya.aku taw benda tu tak elok.sebab tu aku tak nak ada benda2 itu dekat dengan aku.sebabnya aku terlampau sensitif.aku lebih suka duduk sorang2 lepas itu tak ada sapa nak sakitkan hati aku and tak ada sapa yang aku akan sakitkan.ya aku memang terlampau sensitif.aku cuba nak jadi orang yang tak ada perasaan.tapi aku tak mampu.sigh ;( ;( ;( ;(


jgn tngok pada luaran orang itu happy tapi sebenarnya orang itu banyak menyimpan duka yang banyak sangat............

Sunday, October 10, 2010

10/10/10













wah tarikh cantik. 10.10.10... ramai orang buat majlis kawin tunang and bla bla bla hari ini.hikhikhik.yela tarikh2 macam ni la orang senang ingat and cantik sangat.heee.tadi jalan2 dengan hafizzal sebabnya macam besa la date2 time hujung minggu ni then terjumpa pepsi and cazen die.wah makin menjadi2 pepsi sekarang dengan dress up die.wah jeles i taw.lepas tu kami cadang nak jumpa syazwan.wah lama gila tak jumpa budak klmu nie.last sekali jumpa masa meniaga dekat klmu hari tu.gila best sembang dengan mamat nie.heee.nanti kita ketemu lagi yer.heee.


p/s : "manusia xdapat membaca hati kita. lps ni sembg tapayah corner2 sangat la.straight to the point !bg makan hati senang" betul cakap kau farah.i like ur word.

Tuesday, October 5, 2010

because of you




jumpa kawan tak habis2 dok cerita pasal magika,baca blog orang itu and ini cerita pasal magika.so alang2 kan.kami pon nak pergi la tengok.cerita ni memang best.sebabnya aku rasa KRU nie memang la gempak habis la.sebabnya cerita magika memang la best,pergi la tengok yer sape yang tak pergi lagi tengok tu yer.





benda2 macam ni la patang nampak.aishkkk susah la nak tahan diri dari tengok and membeli.ishk ishk ishk.ishk ishk ishk.tapi thanx 2 abg kedai ni sebab bagi aku patung free.yihaaa.heheh.sebabnya kami dah kamcing.yela kamcing tak kamcing la.selalu kot p kedai die.sebab tu la die bagi free.hehehhe









thx 2 pijai sebab belanja aku makan.hahhaa.aku suka betui bila bab2 orang belanja aku,lagi la tempat2 sedap lagi la makin sayang ( ayat bodek supaya belanja lagi ) hahahhahahha ;D


p/s : rasa serunuk bila duit dalam tabung nak makin berat.heee