ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Monday, August 16, 2010

lies




sedih tak bila kita tengok keadaan sesorang ni meseg rindu dengan bf die or gf die ke.tapi bf or gf die still balas.at the same time bf or gf die nie dok berbalas2 meseg rindu and sayang2 jugak dengan orang lain.apa perassan korang bila benda macam ni berlaku.patut ke tak.bila dengan kita cakap sayang2 tapi duk bersayang2 jugak dengan orang lain.

6 comments:

cerita 'Pqa' said...

hahahhaha hopefully xjd kt aku gk. haha :D

Najwa Amirah said...

bf i macam tu ah. demm T_T

ezatyramly said...

kalau jd kt ko
ak tlg bunuh chong taw
hee

ezatyramly said...

eh yke najwa
so u buat apa bila jd mcm 2

nadiyaya said...

hohoh.kalau aku la.
tegarkan hati.
skang take time pikir
should u deserved it?
n kenapa kau still nak hold the relationship.
sayang sbb hub dah lama ke?
o else.
haha.aku bercakap based on experienced.
for me.just leave it.
then u'll be brighter.
=))

Zaleha Zulhairy said...

haaaaaa takot jd kat dr sndr lah
:)