ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Thursday, February 25, 2010

indonesian style










aku lebih interesting tengok orang indon punye style sekarang.sebab bagi aku indonesia muka ala2 orang melayu.so kalau tengok dorang punya style tak adalah over and sepsi sangat.simple and i like it.so boleh tiru ;D


nak carik cardi caler ni la.sebab macam lawa pulak caler ni.dulu tak minat pon.

6 comments:

cerita 'Pqa' said...

AGREEEEEEEE SGT2! aku pun suke tgk indon punye style. dorg lg style dr malaysia. best gle. aku nk stuff2 yg mcm gmba kau post tu. waaaa ble nk dpt. haha. aku nk cardigan labuh jgk! kau bwt aku geram nih! ble nk ade duit tah ni. damn Pqa damn Pqa! haha.

cerita 'Pqa' said...

aku nk cardi mcm no1 tu,
aku nk chnteq mcm pmpuan no3 tu,
aku nk jeans and legging mcm no5 tu,
aku nk rambut mcm no7 tu.

boleh? haha very desperate!

Zaqyah Rezzaq said...

serius cool, just like your blog

ezatyramly said...

waaaaaaaaa
piqa cooll r ko
sma je mcm aj
excited seh benda2 cmni
waaaa
da geng
best2 sgt
hehehehe
;]]

ezatyramly said...

thx zaqyah
;]]

cerita 'Pqa' said...

haha tau xpe. tu aku ckp. kte mcm same citarasa. haha.