ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Thursday, April 15, 2010

lelong..lelong..lelong..lelong...

TATI PUNYE BAJU


TATI 1

CARDI OREN RM15 ( FREE SAIZ)


TATI 2

CARDI CEKELAT RM20 ( FREE SAIZ)


TATI 3

RM15 ( FREE SAIZ)


TATI 4

RM15 ( FREE SAIZ)


TATI 5

RM15 ( FREE SAIZ)



SOLD OUT


TATI 7

SOLD OUT


TATI PUNYE BEG


no 1 = SOLD OUT

no 2 = SOLD OUT

no 3 = SOLD OUT

no 4 = SOLD OUT

no 5 = SOLD OUT


no 6 = RM20

RESERVED


sesape yang teringin nak barang tati ni just meseg tati sahaja ok ;D
ni no tati 0175203810.lepas tu kalau dah confom amek no account tati nie lepas 2 masuk duit dalam bank tati taw.bagi tati kaya sikit.hehehhe. ACC NO MAYBANK 158293684727 IZZATI RAMLI

barang sikit dulu.sebab adek aku malas nak tangkap gambar aku.pemalas betul adik aku nie.grrrrrrr.so aku try juai yang ini dlu.then kalau agak memberangsangkan aku juai lagi esok and esok esok esok.sebab aku jual lelong ini.seyes tak tipu.



SEMUA BARANG INCLUDE POSTAGE OK.

4 comments:

cerita 'Pqa' said...

tshirt tu labuh x? aku cr tshirt labuh. hmm asl yg best2 laju je sold ni. hehe. bag kuning tu reserved dh? cptnyeeee.. wehh, lg lg? hehe.

ezatyramly said...

piqa.baju mne piqa?
haah beg kuning da org reseved dh
heheh

stupididi°t said...

zatyyyy
nak TATI PUNYE BEG
yg wane hitam no 1 tu
blh ?

nak TATI 7 gkk

bju TATI 4 tu sebenrnye kolar die cne ?
berender ke ?

cerita 'Pqa' said...

tshirt yg biru light tu. huhu