ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Thursday, June 17, 2010

bukan senang

mak aku selalu cakap yang aku tak ramai kawan.memang la kawan2 yang rapat dengan aku semua duduk jauh2.huhuu.tak pelah nanti belajar lagi carik kawan lagi yer mak ;D




ni ain zawai.aku dah kawan dengan die dari darjah 4 lagi.lama tu.walau jarang gila contact tapi aku kawan dengan lama la jugak.semenjak ain pindah ke penang aku jarang jumpa die.tergelam timbul je dengan minah ni.hee




ni kawan aku ezaty jugak.tapi nama bapak je lain.nama bapak die idris.aku kenai die masa form 2.kejap je.kira aku baik la dengan dia.sampai sekarang aku contact je dengan die sebab die pon duduk dekat pd.belajar pon dekat kedah maunya nak jumpa selalu.beberapa tahun sekali baru jumpa.

p/s : tak semestinya kita baik dengan orang ni sekarang sampai bila2 pon kita akan baik.sebab bagi aku kawan yang baik susah sangat nak carik.tapi bila aku jumpa kawan yang baik aku suka sangat2 ;))

3 comments:

Sofea. said...

takpe takpe , aku de tuk jdi kwn ko , ;D BFF<3

Amira Rasni said...

zaty,mcm knl la kwn ko yg ain 2..
mcm pnh 1 klas je time sek dlu..

pape pn,i'm here with u zaty..call je kl0 nk ajk kuar..

wan said...

saye kenal izati idris.HAhaha