ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Saturday, June 26, 2010

itu lah sebabnya tak check dahulu








hahahhaha.sepupu aku dok syok kat mamat ni yang comei lote ni and rupanya2 orang ni girl.hahahha.2la sebabnya tak check dahulu kan dah frust.hee.ala nasib baik justin bieber.die baru tahu yang justin bieber ni rupa rupanya perempuan.abis frust die.hahahahhaha.sengal gila.

aku lama tak jumpa sedara aku nie.last jumpa masa akak aku kawin.nie die datang sebab adik die natalea 2 masuk uitm seri iskandar.so alang2 dah dekat dengan rumah aku lepak la.takpe sebab nady yuko ni belajar dekat uitm shah alam boleh jumpa selalu ;D

p/s : tadi pergi kenduri kawan jumpa perempuan yang cam sial.grrrrrrrrrrr

2 comments:

sai said...

ahahha
same goes to me jugak.

Sofea. said...

haha , mcm aku taw je weyh sape pompuan uh ;D