ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Monday, August 9, 2010

happy besday to pika and nanie

hee.semuanya berjalan dengan lancar.tipu helah kami semua berjalan dengan lancar.mereka2 ni smuanya tak tahu plan kitaorang.hahahha.kelaka.macam2 kena tipu dengan kitaorang.sebenarnya hari ini besday pika and nanie.kebetulan pulak sama.so aku zidah sue chong plan something untuk dorng nie.so plannya macam kitaorang tak sambut la besday dorang.macam biasa.then bf masing2 pon tak datang bz dengan keje masing2.so dorang macam kesian jugak la sebab aku tanye macam2 tak sedih ke besday tak sambut dengan bf ke ape ke bla2.hahahhaha.kesiannya dorang kene tipu dengan kitaorang ;D















p/s : tenet lambat cam siput.siput pon laju lagi.grrrrr

2 comments:

pepsypepso said...

sweettt !

cerita 'Pqa' said...

heeeeee tq sgt2. mmg plan baik la korg. hee