ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Sunday, November 21, 2010

the day ; convocation

aku carik gak abang aku surh tangkap2 gambar aku.aku dah masuk baru carik.ngok ngek betul la.

ibu bapa yang bosan menunggu,itulah mak n bapak aku ;D

malas cerita.sebab panas sangat ;D

with orang yang paling aku sayang,abah yang suka bagi duit and mak yang suka masak sedap2.

with mak yang sayang aku.itu aku taw.hahhahaha

with abah yang tibe2 baik suruh bergambor banyak2.hihkihkh

mak tengok muka die lawo tak kat gambar ni.hehehe

with ifa

with ajidah jamli

with sape lagi kalau tak bukan riza n pep.hahaha


with watie,pep,zam n riza

with sape lagi kalau tak bukannnnnnnnnn ..... malas cakap dh.haha




dalam banyak2 orang la kan.dengan mamat ni la aku tak tangkap gambar guna digital.apa punye gila la aku nie.ishk222 ada pon guba film je.sedih betui la.

hadiah aku gn pep je terbaring.riza pye bear 2 je sebok nak duduk.ishk222 ;D

lompat lompat lompat


orang sakai memang macam ni.hahhaha.tiga2 gila nak gambar kat jalan raya.kereta kat sini tak banyak sangat.ada kereta je lari cepat.gila tak gila kan


penat gila nak mampos la time ni.grrr



banyak betui kenangan semalam.best seronok sedih semua ada.sebab macam2 benda tak lengkap.dengan ramai kawan banyak aku tak tangkap gambar.bukan senang nak jumpa dah lepas ni.ishk ishk ishk.tak pela,nak buat macam mane kan.and paling sedih dengan fizzal pon tak tangkap.gila apa.memang gil.sebab dengan cuaca yang panas.penat and macam2 lagi sebab tu la jadi macam ni,tak apa la.lain kali tangkap lagi tak pakai jubah pon tak apa.heee

2 comments:

Encik Psychopath said...

congrat and gudluck for future ;)

KurouNote said...

congratz zaty..hehe.
seyes lawo gmbo ko ;)