ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Saturday, November 13, 2010

today is today la

semalam pep tido rumah aku.so tunggu fizzal ambil kitaorang lepas tu anta die dekat station bus.pep balik je kami terus ke the curve



popeye and kami tak dapat dipisahkan lagi.selamat tinggal kfc.kami lebih memilih untuk memakan popeye sekarang.yummuyyyy.

ni aku beli calender.untuk 2011 punye.hahahhahah.comei gila calender ni.sebab die ada icon mood.so kalau aku bad mood kawan bilik aku tak boleh ganggu aku hari ini.hakhakhaak. ;D

ni baju untuk anak buah aku.akak baru baru selamat bersalin tadi.dapat baby boy.so aku beli la bju ni untuk die.hehhehe.esok lusa akak aku balik la manjung 2.sebabnya die berpantang dekat rumah aku.



film baru beli.harus la take kan.sebabnya nak dapatkan film yang wide ni.susah2 sangat la.selalu cari jumpa yang mini punye je.akhirnya hari tu dapat jugak.

heee.fizzal agak terkejut sebab masa datang kereta belakang ni tak ada pon.hehehe.saje je nak park dekat.taw la sama kan ;D

p/s : jumpa semua orang semua tegur berat naik.omg.omg.teruk betul sekarang nie

6 comments:

Dina said...

zaty saya nak beli camera baru tapi taktau nak beli jenis apa punya. awak pkai camare apa ya? thanks :)

A.S.H said...

pky fisheye lens eh? nice pixs anyway. :)

cerita 'Pqa' said...

lawa lawa lawa lawa lawa lawa. JELES! hahahha :P

ezatyramly said...

hi dina.i xboe pndi sgt bab2 gadejt ni.btw gmbr byk2 ni pki cmre bf i
die pki canon
n i pki nikonn je

ezatyramly said...

thx ash

pika.ko pon pic lawoo222 gk

Anonymous said...

is it polaroid??it must be so so costly kan?