ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Thursday, December 24, 2009

meet her ;]]

aku jumpa best freind aku yang gilak2 yang aku kenal dekat myspace.mula-mula masa nak jumpa die mesej aku cakap malu last2 aku rase die la paling kecoh sekali.hee.best dapat jumpa kau.lepas ni harap dapat jumpa lagi.n 2 pia jgn jeles2 taw next time kite lepak lak k.syg korng ;]]











3 comments:

sofea theDARE said...

tidaaaaak ! hehe . oke oke yunk ! mau meet ko jugak .

ieyja azni said...

itu wany itu wany!
alaaaaaa :(
ieyja yg plan dr dulu nak jumpa pun ta jumpa jumpa

mas cotek , said...

sayang kau zaty !
yes ini kwan rapat sy di alam myspace . & akhirnye ketemu .
sumpa best gilak lepak dgn kau !
hope dpat lagik ok ?
jgn lupe akuh tau nenek , muah :)