ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Friday, January 15, 2010

ada sebab buat macam itu ok!!


sekarang aku berjaga2 nak approve orang2 yang add aku dekat fb. sebab ada kejadian yang aku rase nak lempang je orang 2 yela add aku lepas itu dah godek2 pasal aku dekat fb pastu delete aku.minah yang add aku itu adalah kawan fizzal.mybe die da perasaan kat fizzal kot dulu lepas itu nak taw la kan spe awek fizzal sekarang.demm betul perempuan cam 2.ko ingat ko hebat sangat.aku lagi kejam sebab kalau aku xsuka orang itu aku akan delete then block terus.lagi kejam.tapi xadalah kejam aku rasa sangat.ramai yang aku xsuka aku delete dan aku terus block.sebab buat semak je nanti.sekarang kan if kite tak add orang tu tp still orang tu boleh tengok2 kite punye pic or bla bla.dem betul.

so sekarang pulak makcik2 aku pulak add aku dekat fb.hehee.kelaka la.aku rasa kalau adek beradik belah mak aku ok lagi la n cazen2 tapi ni belah bapak aku.tak adalah rapat sangat tapi besa la kan kita kalau updates status kat fb tah hape2.takut je nak tulis bukan2 sekarang.ramai dah add aku sekarang and da yang tak approve.takut la.hahahahha.

2 comments:

"cahaya teman sejati" said...

zaty , cm sial jerp pompuan uh , amek ko , pdan muke ! gudjob weyh *jaat uh aku nie !

eh eh , cuzzy ko de yg single tak ? kimslam *HAHA !

ezatyramly said...

mmg sial pon dow
rse nak sepak2 je kalau leh
hehhe
ak mmg suka delete org kalau ak xsuka
kalau gdh gn fizzal pon ak delete die
hahhahaha
pstu die add blik n aprove sndri
hahhaha
kejam kn ak

hahhaa
single?
byk wooooooo
nak ke
;D