ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Thursday, February 11, 2010

HER STUFF NAK DUIT sangat2

dah lama aku tak berniaga nie.tibe2 je bukak almari then pikir banyak betul baju yang aku dah tak pakai sebenarnya.dan aku pulak duk rumah.duit pon kurang.so sape2 yang duit banyak yang rase suka2 nak shoping 2 mai la beli barang2 HERSTUFF ni


SOLD OUT




rm30 + rm6( postage )= rm36





rm40 + rm6 ( postage )= rm46
reserved



SOLD OUT




sold out
mahai sebab TOPSHOP



blouse polka dot hitam .sold out




blouse polka dot .free saiz. rm24





blouse vintage .free saiz. rm12 + rm4 ( postage )= rm16




blouse bunga2 lagi rm 16 + rm 4 ( postage ) = rm20




blouse yellow rm 24 + rm 4 (postage) = rm28




blouse cantik kot rm 16 + rm 4 (postage) = rm20






tshrt awat rm 20 + rm 4 (postage) = rm24




baju hijau rm 24 / skirt rm 16




SOLD OUT = rm30





blouse hijau rm 14 + rm4 (postage ) = rm 18




blouse bunga bunga rm16 + rm4 (postage) = rm20





cardi pink pink rm 20 + rm 4 ( postage ) = rm24





cardi cokelat cokelat . rm 20 + rm 4 ( postage ) = rm24





cardi white white . rm 16 + rm 4 ( postage ) = rm20





cardi love love. rm 15 + rm 4 ( postage ) = rm 19





dress yeloww yeloowww . free saiz . rm16 + rm 4 ( postage ) = rm20




blouse blue blue .free saiz. rm20 + rm4 ( postage )= rm24





ok dah2.owner dah penat.nak tdoq and nak rehat ;D



for more information about my item just contact me thru the phone (0175203810 IZZATI RAMLI)
ACC NO MAYBANK 158293684727 IZZATI RAMLI

6 comments:

afifufefo said...

boleh bayar ansuran x~~?;D

stupididi°t said...

d nk cop bju kotak topshop tu
boleh ? :D

EAH said...

Ehh nak beg yang atas sekali tu, can ah?

cerita 'Pqa' said...

ala, br nk bju topshop tu ngn bwh die yg blouse dot2 htm tu. tp dh ade org cup topshop tu. kasi murah lg la blouse htm polka dot tu. hehe.

cerita 'Pqa' said...

babe. no shoes, sandle, flat ke? huhu. tp bkn sme pn kot size.

moefansuri said...

ezaty,nak bag 3 dari atas tu:) bgtau kat chat box kat blog saya ye!