ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Tuesday, March 16, 2010

banyak benda dah tak buat



dah lama tak keluar sama2
dah lama tak gaduh dalam kereta buat masam2 muka
dah lama tak makan karipap and hot and meatball dekat ikea
dah lama tak jalan2 dekat sg wang , ts and pv
dah lama tak shopping tong2 duit beli barang2 yang diinginkan
dah lama tak sebelum keluar tukar banyak2 baju
dah lama tak makan minum sma2
dah lama tak (sebernarnya macam2 dah tak buat)

semenjak aku habis belajar balik manjung yang buat
-super saver sampai 2 3 kali wajib hari2
-no celcom call bila2 free and msg lagi wajib
and bla bla bla bla bla

mngu depan jumpa mesti seronok macam2 nak buat tapi lepas tu akan sama balik dengan ayat DAH LAMA TAK tu.grrrrrrrrrrrrr.bosannya hidup macam nie.

sebab walau awak ni bf saya tapi saya dah anggap macam bestfriend saya la.sebab 2 saya perlu buat macam2 dengan awk,kongsi dengan awk.semuannya la...

3 comments:

Hani Anuwar said...

alahai sygku...
sadisnya ayat dia yer:-(...
sabar ye nnt jmpa kn..alolo rindu2 manja ape slhnye kan..nnt ble plak nk rindu asyik ngadap dpan mata jew..hehe...senyum ya sygku:-)..miss u very da muahhx.dari kak bell yg kmu sayang:-P...hihi

nadiyaya said...

haha.saba la weh.
berchenta memang begini haha.
saye single tak la merasa macam kamoo.hahaa

cik nuwul punyerrr... said...

holllooo...hollloooo....tomeiinyerrr entrii diyerrrr~so sweeeeettt~saba la izzati...kak shila cam izzati gakkk...sumernyerrr dah lama takkkk...susahh jerkk nak juper biler kak shila da pindah tganu..x per..yang penting..izzati saba la yerrr~