ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Saturday, March 20, 2010

pasar seni


























hari ini aku jumpa riza.cadang nak pergi ict dekat s.a je.tapi disebabkan isnin nie nak pergi so cadang pergi la kl je.cadangannya pergi tempat yang tak keluarkan duit cuma jalan2 sahaja.yela kan.kat pasar seni barang lagi best2.gelang2nya adoi tak tahan tengok.melayang duit aku.lepas tu aku jalan kat petaling street pulak.beli lagi jam.dua pulak tu.satu casio yang besi 2 and jam tali sangkut macam rantai.sangat2 lawa and puas hati.tapi sekarang duit dah kurang.adohaiiiiii..

3 comments:

ieyja azni said...

eh zaty, kasut zaty berlainan dgn ieyja ye. lain lain ;p

ilif said...

jln2 jumpa blog ni. tah selok mne msuk. sbb best sy follow! :D

cik w1ck3d said...

pak li n nasik ayam lemon! stdy kt sah alam kah? ;p