ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Monday, March 22, 2010

semenjak datang s.a ni ashik berjalan je keje

unisel alahai sebenarnnya malas nak masuk semenjak habis belajar nie.






ayat cam berlagak je.hahaha.tapi realiti sebab dah habis belajar nie macam segan nak masuk unisel.ntah la.tak tahu sebab apa dah.sebab utama aku masuk unisel balik sebab aku nak settelkan pasal transkrip aku tu.leceh jugak sebenarnya nak settel benda alah nie.kena pergi bayar la.mintak cop la.alahai.tu pon tak settel lagi.esok kene pergi lagi.aduhhhhh


molek sek 7 baru





lepas tu singgah molek jap.molek da kuew teow tomyam yang lazat lagi berkrim.hahahah.sebenarnya aku dengan riza macam dah ketagih makan benda nie semenjak final hari tu.kalau pergi molek mesti nak makan benda tu.sebab lazat gila2.huhuhu.

bundle sek 13 shah alam





kitaorang memang dah plan nak jumpa pep hari ini.so dengan peluang yang kitaorg ada nie kitaorang jumpa and lepak bersma togetherrr22222.disebabkan hujan tak tahu nak lepak mane so ajak la pergi bundle.sebab kitaorang time belajar selalu pergi macam nie.seronok sangat kot.

ict shah alam










disebabkan riza and pepsi teringin sangat nak pergi ict nie so aku pon bawak la dorang ke sini.hehehehhe ;D.lepas tu cat pon datang.lepas tu cat pon tangkap gambar.lepas tu aku pon penat nak tdo nak rehat.zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

p/s : susah sebenarnya nak puaskan hati orang lain.

4 comments:

ieyja azni said...

zaty, bundle kat sec 13 tu kat mana?
sebab ofis ieyja deret ada satu kedai bundle tau, sebelah workshop motobike. itu ke?

atiqah said...

huish zaty u tak rinduu unisel keee?

ezatyramly said...

ieyja - die dkt mne eh nk ckp
kt mamak yg femes ali corner ke kat sek 13 tu
pstu deret die kot
crik la stu je
sna dress byk lawa2 ieyja

tiqah - hehehhe.rndu nk blja blik tp cm segan pn da gak

ieyja azni said...

ali corner yah! eh tataw plak ada bundle kat situ. yg tau deret ofis ieyja jela. kira sama deret ngan ali's la jugak tapi jauhhhh