ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Monday, March 8, 2010

sensitif la sekarang nie

aku sekarang baca kat paper.orang banyak marah cite pasal HALIMAH JONGANG 2.act aku memang tak pernah nak tengok cerita tu.sebab aku xsuka tengok tv.sebenarnya banyak kalau nak ungkitkan kalau tengok tv sekarang.macam2 la.artis pakai seksi semua 2 sama je sebenarnnya.tak la dengar sangat sampai macam orang2 marah2 psal HALIMAH JONGANG 2.bukan nak belah pihak mana2.kadang orang terlampau sensitif benda2 cam tu.tapi benda yang depan mata and yang nyata tak pedulikan.

3 comments:

nys. said...

saya da folow kamu
sila folow saya kembali.tq

Syafiqa Mansor said...

btl tu zati. orng melayu cam 2 la. pelik sungguh ! kalau x jonggang pun orang ngata lain juga. halimah tuu piqa da tgk kdng2. dia mmg d persendakan tp halimah move up. x malu d hina. tahu dri dia. PALING BESH DIA GEGET TANGAN ORNG YANG KUTUK DIA !

piqa nak ckp lbh2, piqa pun orng melayuu. tp realiti ni la masyarakat melayuu.


(maaf kalau terkasar bhsa)

ezatyramly said...

hahhahaha
xpe la pqa
besa la 2
org skg ni xleh nk buat cte len skit
tah hape2
bnda 2 realiti sbnrya je
dorng je yg xphm