ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Friday, March 26, 2010

UNIVERSAL SINGAPORE STUDIO

Percutian yang paling hebat untuk minggu ni.hakhakhak.yela sebelum ni berjalan dekat ict shah alam,pasar seni,hot air baloon and bla bla.but percutian minggu ini amat lah hebat.sebab aku pergi singapore.bukan setakat singapore tapi pergi UNIVERSAL SINGAPORE STUDIO.waaa..sebenarnya plan dah lama abang aku buat.sebab aku cuti and mengannggur aku pon follow je.dengan rm160 then convert duit singapore dolar jadi 60 singapore dolar sahaja.tak adalah la mahal sangat masuknya.aku pergi hari khamis so orang tak adalah ramai sangat so seronok la tak adalah lah kene beratur2 ke.then ingat chracter2 cartoon tak ada rupanya2 ada.so best la pulak bergambar.then dalam ini da tempat macam dekat hollywood sahaja.memang best bergambar.check it out my photo.chewahhhhh.hahahahh




















































sebab ada nor aka sedara aku tu semuanya berjalan dengan lancar.tak adalah sesat2 ke apa ke.memang fun giler pergi sini.game2 best giler.tapi sebab UNIVERSAL SINGAPORE STUDIO baru open pada 18.3 hari so ada game yang tak open lagi macam roler coster semua tu.tapi mybe tu plan yang lain pulak.huhuhuhu



ehem.ehem.ehem.jangan jeles yer.sebab aku ingat nak having fun je dekat singapore nie.tapi tapi.besa la kan.shoping wajib jugak kan.sebab kalau mcm barang2 dari uss tu mesti la ada kan untuk buah tangan tapi tapi..... beg 2 and baju I LOVE SINGAPORE tu tu.yang amat penting sekali.hahahah.im happy sebab dapat barang2 macam ni ;D





hahah.aku agak terkejut la sebab taxi kat sana agak mewah.korang yang dah biasa 2 tak tahu lah.sgt2 cool dapat naik taxi camry ;D


if korang rase nak pergi just tengok je dekat link2 ni yeah:




http://www.resortsworld.com.sg/universal.htm

http://www.facebook.com/home.php?#!/ResortsWorldatSentosa?ref=mf

and aku akan upload semua pic yang kat uss tu kat fb supaya orang lain boleh tengok keadaan dekat sana.carik makanan halal semua tu and bla bla bla.tunggu taw ;]]

p/s : ingat tak sebelum nie cakap nak tengom PARAMORE.tak jadi tak jadi.sebab banyak rintangannnya.tapi g nie lagi much2 better la

p/s : having fun sebab rase perasaan lain sekarang with someone ;D

4 comments:

cerita 'Pqa' said...

uwaaa jeles tgk bag kau!

Nina said...

hm i have been reading your blog in a long time. everything you wear is cute. you got something that someone else doesn't have. I'm tottaly adored at you. nice to meet someone like you. well what should i call you? I'm Nina btw :)

ezatyramly said...

hehehhe.
ko dpt gaji nt bli taw pqa

ezatyramly said...

hye nina.thx read my blog.hargai sgt2 dear
btw im ezaty k.
im not perfect dear.same like u.mybe ari2 my day.mybe tomorow ur days.btw thx ya