ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Monday, March 29, 2010

i cant control myself

hari ini lepak dengan fizzal lepas fizzal habis kelas.aku naik tren sampai ke kolej die.lepas tu kenai2 dengan kawan die jap.then naik kereta fizzal ke sungai wang.


pikir duit duit duit je kau ni zaty



disebabkan hp hilang masa pergi singapore hari tu.so dapat la hp baru.murah sahaja beli.tp sebab cantik aku beli la.bajet pon tak banyak jugak.so i like sangat hp nie ;]]

so hp dh comei kena la carik kechain comei jugak.

aikkkk dua2 pink.tah sejak bila suka pink nie aku pon tak tahu

dress ni suka sangat2.sekarang ashik beli dress je.tibe2 sahaja


cardi polka dot dot.labuh lak tu.huhuuh.i like


huhhuhu.benda2 macam nie la yang tak boleh nak control.aiishkk pantang nampak.tapi murah murah sahaja.murah je weh.murah je.grrrrrrrrrrrrrrr.sejak lepak dekat rumah abang aku nie dekat berapa helai tah baju aku aku beli.ya allah tolong la ajar aku macam mane nak control diri nie ;[[



p/s : ajar diri untuk simpan duit

4 comments:

moefansuri said...

tu hp lolipop ke?

cerita 'Pqa' said...

phn ape yg hlng? tu ade phn lg satu tu. yg light pink tu bkn phn LG kau tu? phn ape yg hlng? mcmne blh hlng plak nih. adoy. haha. seronok sgt brshpng ni. hehe.

ezatyramly said...

xla la
2 hp lg ice cream je

ezatyramly said...

hp yg biasa je lg stu 2
syg jugak hilang
sdhnya