ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Monday, April 26, 2010

flohmarket day 1

entri nak gempak je sebab ada day tu.hehhe.yela.flohmarket yang dorang buat ni lama kot.tak pernAh bukak booth lama macam nie.paling lama dua hari je.ni dekat 4 or 5 hari pulak.tapi serius seronok la sebab budak2 cosmos semua cool2.heheheheh.













semua suka ambil gambar.so tak ada nak malu2.so sebab 2 semua cool je.hehehhe.





lepas balik tu lepak kejap dengan riza makan subway.sedap.lama dah mengidam.huhuh








sampai sahaja rumah abang aku ajak pergi jj pulak makan the mahantan.ye kot ejaan camni.sedap jugak.sebab ni first time aku makan.more to fish.i like.


p/s : malas tulis banyak2.penat sebab sangkut jam dekat 2 jam.dem.grrrrrrrrrrrrrrrr

1 comment:

ieyja azni said...

Riza gila style la. Jeles betol tgk. Zaty pun huhhhhh!!