ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Thursday, April 1, 2010

karipap for sale ;D

Disebabkan aku dah mintak duit bapak aku minggu lepas agak banyak tolak duit gaji lagi sebab nak jalan banyak sangat pastu mintak support beli hp so minggu nie bapak aku tak bagi duit.so aku kena paham sendiri la.nak mintak kat mak mesti kene marah ashik duit duit duit.so dengan masa banyak yang ada nie aku pikir la baik buat karipap.sebenarnya mak aku dah buat benda nie dulu then sebab malas mak aku dah tak buat.so dalam sehari boleh dapat duit.so kalau hari2 mesti banyak.wowwwwwwwwwww.modal mak aku la keluarkan.so tak adalah risau.just kene rajin jela.nanti dah banyak boleh shopping sebab aku nak beli camera polaroid tu.tapi 2la duit ashik terguna je.adohai.so sapa2 yang duduk dekat manjung tu and nak rasa karipap aku nie mai la beli yer ;D

walau kau kecik ko mampu bawak aku pergi jauh.sayang kau.hehe

pergi supermarket dengan mak and jiran aku beli tempat kepik karipap.ye kot nama die cam 2.hee





hahah.rajin gila minah nie.untuk dapatkan duit apa sahaja nak buat.hahahahah



keistimewaan karipap mak aku nie banyak isi.tengok daging 2.hahahha.rugi weh tak rasa ;D


usaha gelek tepung tu.cayok2.zaty duit zaty duit ;D


ni la karipap aku.hahaha.beli la weh.tolong aku.aku nak duiit.hahahahha




p/s : kalau nak harap orang hulur selalu lepas tu sikap suka nak membeli tak boleh jugak.so usaha sendiri untuk dapat duit ;]]]

3 comments:

ct_isyah said...

gud job..gud try..

cerita 'Pqa' said...

jual karipap pulak? hehe. gud gud.

"cahaya teman sejati" said...

moge berjayeeeeee ;)