ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Saturday, May 1, 2010

date dengan ramai orang

amek riza and cat





sementara tunggu cat siap kitaorang pergi beli subway lepas tu berkelah dekat depan rumah cat.macam lapa sangat je.tapi seronok gak makan macam nie.heheheh


pika unisel




dah lama tak jumpa pika.lepas abis je final ni baru jumpa.dah berapa bulan tu.jumpa pika pon sebab die beli beg kat aku.kalau tak memang tak jumpa la.tapi bagus gak macam nie.hehehe

pepsi sayang




kalau dah ramai2.pepsi mesti lah ada kan.mane boleh tak ada.sebab geng mesti cukup.rindu pepsi.bila tah bileh jumpa lagi lepak ramai2 macam nie.


anis KLMU





anis ni kawan fizzal.die ni kawan2 masa meniaga kat klmu minggu lepas.aku pon kenai.die la orang paling kurus aku penah jumpa.hahahha.sebabnya boleh muat suar paling kecik yang aku juai;D


any sofea.ieyja.wanie lalola.nabila










perjumpaan budak2 sekolah bak kata fizzal.ngee.seronok gila jumpa budak2 ni.ni first time ak jumpa any sofea and nabila.yang wanie and ieyja dh pernah jumpa.tapi seronok gila dapat meet budak2 nie.sbb dah lama dah kawan.seronok dapat kawan2 yang baik. ;)


p/s : seronok dapat jumpa kawan2 yang baik tapi tak suka bila ada orang dengki dengan apa yang kita ada.thx kawan2 ;)

3 comments:

cerita 'Pqa' said...

wahhhhhhhh syg korg! xkira! lpsni kte lpk2 ehh.

ieyja azni said...

Seronok! Ada free time, suma list friends kat FB kita ajak semua.

Sofea. said...

woaaaaaaaaaaaaaaah , aku suke akn pertemuan itu ;D naty jumpe lagy oke ?