ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Saturday, May 8, 2010

perasaan bercampur baur

sebenarnya susah bila kita dah meningkat dewasa.benda yang dalam pikiran ialah MASA DEPAN.silap langkah kita akan kecewa nanti.sebab tu aku takut sangat.benda yang dalam pikiran aku macam2.banyak benda kene pikir sekarang ni.macam2 la.takut sangat nak tempoh alam dewasa.sebab masa kecik2 mak n ayah je tentukan kan.mak n ayah aku selalu cakap kalau dah susah nanti masa akan datang mak n abah tak boleh tolong.sekarang je mak abah boleh tolong lagi.kalau sia2 kan benda tu tanggung la nasib nanti.huwarggggggggggggg.


(2006) 17 TAHUN ouh anak2 remaja.sweett begitu.suci dalam ala2 debu lagi ;D


(2007) 18 TAHUN muka nak matang sikit ;D


(2008) 19 TAHUN . aku ingat lagi aku baru pakai selendang.nampak x panjang sikit 2.tapi bukan gambar ni gambar lain.tp umur2 cmni la baru nk strt nk pki.da orang kat myspace tegur napa selendang 2 panjang sangat terbiar.trend pe tu.hahahahha.malu plak ;D


(2009) 20 TAHUN nak meningkat and nak mengenali orang.eh yke.boleh plak cam 2 kan


(2010) 21 TAHUN nampak matured sikit kan.macam ke arah2 ketuaan sikit ;D . tapi kalau pergi mane2 mesti orang ingt aku bru abis spm.muda sangat ke muka aku.ceittttttt.xptt xptt xptt


hahahhaha.lain kan lain kan.yela macam ni la dulu pakai tudung bawal je.then da trend selendang try pakai lepas tu macam apa2 je ikat xbetui.lepas tu dah dewasa baru pandai pakai skit.tibe2 je pulak cakap pasal tudung pulak ni.hahaha.kira peredaran masa la.kot2 nanti pakai tudung macam ala2 ariani 2.hahhaha.sebab aku xsesuai pakai tudung 2.kalau aku pakai mesti nampak muka aku tua.sebab kalau sesuai mybe ak dh dewasa sikit nanti.hehehhe ;D

so conclusionnya jadi dewasa ni xbpe nak best tapi kita kene tempoh jugak.grrrrr

6 comments:

milimilo said...

suka muke time 17tahun tu nmpk suci gila.hihi.skjp je mase blalu =)

ieyja azni said...

Haha perubahan sangat ketara yah zaty :)

ezatyramly said...

milimilo - hahahaha.masa 2 kanak2 lg
xpk pe2 lg

ieyja - hahahahhaha.lain kan lain kan ;D

cerita 'Pqa' said...

heheheheh. perubahan btl kau! haha

faridzul said...

muka masa 19 tahun suci gila. haha.

Anonymous said...

cukor kenin ke 21 tahun tu. ngee