ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Wednesday, May 19, 2010

tak berkekalan hot kau tu.

ok eh.masa sekolah ko la paling hensem.bila sebut nama ko,semua kenal ko.semua yang ko buat akan menjadi pujaan hati semua2 perempuan2 yang perasan sebab bagi perempuan2 ni mamat ni la paling hot kat sekolah.sebab kalau kat sekolah mamat ni main bola,so ramai la perempuan2 akan mendekatinya.memang la kat sekolah dulu banyak orang selenga lagi.kira sapa muka hensem,cantik,pandai,duduk kelas paling atas lepas tu main bola jaring ke main bola sepak ke mesti menjadi pujaan orang2 selenga2.yela aku dikategorikan budak selenga so kalau nampak mamat2 hot tak maknanya nak pandang aku.sebab aku kan selenga.sebab aku pon tak kisah.sebab bukan taste aku pon.grrrrrr

bila habis sekolah masing2 akan buat hal masing2.tak nampak dah mamat2 hot ni.kadang terserempak kat jalan.still buat tak tahu.yela aku sapa kan.ko sapa.tak apa la.tak penting pon.tapi bila dah serempak kat jalan aku tengok aishkkk tak ada pulak nampak hensem biasa aja.dalam hati berpikir apa la budak2 perempuan2 perasan ni minat sangat.ishk ishk ishk ishk ishk.

then semua orang da myspace.aku mesti la ada.ko pon mesti la ada kan kan.so kalau aku jumpa myspace die.tak ada makna aku nak add.sebab ko hot kan.tak kan nak kawan dengan aku.semestinya tak add aku.tak apa la.aku tak terpikir pon.sebab kadang2 dorng2 ini eksyen skit.so lantak p la.

then sekarang tibe2 mamat ni add ak kat fb.hahhahahahaha.terkejut la aku.pe mimpi add aku.tegur aku pon tak pernah.so aku saje la aprove.aku saje cakap thx add blablabla.cara die bls berlagak gila.then aku balas lagi.jawapan die memang macam BAGUS.grrrrrrrrrrrr.ishkkkkkk menyesal approve.

moral die tak payah la nak eksyen2 macam kat sekolah dulu.sebab aku taw sapa aku.so tak payah nak kawan dengan aku pon tak apa.tunggu la nanti aku delete ko.huh!!!!!


p/s : sebab 2 aku xsuka orang yang bajet hot.sebab dorang perasan dorang hebat.biasa2 sudah.


ouh2 saya sangat selenga.saya macam badut.so tak yah kawan ;D

3 comments:

yuyuEyuliAnayusOf said...

same la. x ske org bajetxx hot.
x hot sgt ponn. haha

nadiyaya said...

hahaa.aku tau ko cakap pasal sape.xpayah layan die tuh.delete saje.=)
chll saje ok.=)))

ezatyramly said...

spe weh
hahhha
cmne kau taw
hahahhah