ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Thursday, November 4, 2010

kemas - kemas


bekas yang dalam kereta ni tak akan keluar2.so duduk la lama2 sampai banyak mane kasut boleh sumbat


beli and beli sampai tak tahu ada kasut baru dalam nie.tadi perasan ada kasut ada tanda harga.ishk ishk ishk


sebahagian sahaja ini.lain dah masuk dalam almari kasut dekat rumah.sebab rasa memang tak akan pakai dah


masuk dalam plastik.agar dah tak terabur macam before2 nie.


then bila dah macam ni senang la bila nak carik.tak ada la bising satu kasut lain and satu lagi lain.


p/s : pelik bila ejati rajin.hikhikhikh

11 comments:

Chopie said...

baaanyaaaaknyaaaaaaaa!

ezatyramly said...

skittt je 2

heee

acanmunie said...

bagusnyaaa buat mcm ni :)

ezatyramly said...

heheheheh
2la memudahkan urusan munie
hee

SYAFEA AMEEN said...

ijatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, nak kasut2 awak boleh??? :(

Raisya Raof said...

wehh tetiba menyesal buang kasut2 lamaaaaaaa! sbb habit i, dh dpt yg baru, yg lama i dah ignore je. sampaila hat dah bsawang. lama2 jadi burok and terus buang. huwaaa dahla suke tgk kasut byk2 camni.bak sini skek? haha :P

ezatyramly said...

syafee amek la.heeeeeeeeeeeee

ezatyramly said...

hee.i pn sbrnya mcm 2 gak
tp tbe2 jd syg plak kan dh terabur
heee

nadiyaya said...

banyak nyeeeeeeeeeeee.lawa lawa lak tuh,.aishhh.ni jeles gila ni,haha

ezatyramly said...

hehehehhe.ko tudng b bju cntik2..ak pn jeles kot tgk

Hannani Kamal said...

banyaknyee kasuttt!