ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Thursday, November 11, 2010

tired la











> pagi bangun anta sepupu ke bustand.lepas tu terus gerak ke teluk intan ambil nanie and zidah
> lepas tu terus gerak ke shah alam.sampai je terus ke unisel amek cop semua then balik rumah
> siap2 semua tunggu fizzal datang bawak pergi jalan2 sebab dah lama xjalan.hikhikhihk.bawak riza sekali.sebab kesian dekat riza sebab die pon lama xjalan.hikhikhihkh.yeke riza.
> shopping sikit2 bagi puaskan hati je,cehcehceh ;D
> hati berdebar2 sebab result main cak2 pulak hari ni.kua tak kua tak.tapi macam tak sangka dapat result macam tu.sebab dah masuk belajar still main2 lagi.grrrrrrrrr
> jumpa alfah masa jalan2 dekat bukit bintang
> dah esok ke bj ambil jubah.zzzzzzzzzz.penat

4 comments:

athirahMedan said...

cantikk :)

ezatyramly said...

heee.makasih

cerita 'Pqa' said...

jeles2 tgk g,br last skali tu. haha. btw, mane beli skirt htm tu? cantek wehh kau pkai mcmtu. suke suke. heee

cerita 'Pqa' said...

*gmbr