ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Monday, December 6, 2010

mybe goodbye



dari hari itu nak updates blog mesti tak boleh.ada je masalah bila nak upload picture.dari apa yang aku baca2 la masalahnya ialah sebab aku suka upload gambar besar2 maksudnya saiz die.so mybe dah tak cukup space la.sebabnya ada je masalah bila nak upload.aku da jugak delete2 post yang lepas2 tu.tapi rasa sayang pulak bila delete.sebabnya nanti aku dah tua aku nak baca.hahhaa.gila.masalahnya sekarang 2la.so aku rasa macam dah tak ada mood dah nak blog.sebab nak stop rasa sayang sangat kat blog ni.tak tahu la nak buat macam mane dah.

MAYBE GOODBYE ALL ABOUT HER.SOB SOB SOB.

2 comments:

sai said...

erm. maybe sebab pakai dslr. so untuk kecik kan saiz gmbr. pegi dekat paint. then pergi kt image and click resize/skew. pegi la buat saiz 30 hori 30 verti. so gmbr akan jadi ringan sikit. =]
selamat mencuba...

Kyra said...

ala suka bace belog ni even silent reader. jgn la delete tau