ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Saturday, December 4, 2010

pelik betoi







p/s : aku suka ayat atas tu.bermakna sangat2.sebabnya kita selalu jadi down bila orang berkata tentang kita.tapi bila kita selalu dipuji kita akan jadi bangga and lupa diri.i think the best2 think is just be yourself.aku suka buat benda yang aku rasa boleh happykan diri aku sahaja.sebab bagi aku bila kita berada di atas kita akan lupa diri.aku mahu carik kelainan dalam hidup tettt teettt tettttt.usaha cayok222 ;))))

and benda aku paling tak suka sekarang kenapa kenapa nak upload gambar tak boleh.lepas dua gambar je.adohai tension betoi.kene upload kat picasa la apa la.dah buat donwload picasa still tak boleh.grrrrrrrrrrrr.kalau lepas ni tak boleh jugak.tutup blog main tumblr je kot.grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

2 comments:

Aty said...

zty, best lah ayat tu...rasa nak photostat shj :)

MEDIHA OMAR said...

I love it too! Ayat tu! Boleh tak nak letak on my blog pretty please.. :)