ezaty . 21 . seri manjung perak. saya orang biasa sahaja

Thursday, April 22, 2010

jerawat

benda aku paling takut ada kat aku masa aku start nak meningkat remaja dulu tu ialah JERAWAT.aku selalu tengok muka kawan aku.kalau ada dua tiga jerawat tak pe lagi.boleh terima. kalau banyak tu aku cakap ishkkk die selamber je.die tak takut ke? dulu aku tak bermasalah masa sekolah.sebab bagi aku dua tiga jerawat aku boleh terima.sebab tu kan normal bila kita remaja ni.masa start masuk unisel pon tak ada hal sangat.yela nak kata muka licin bak mutiara tu tak adalah la.kira boleh jaga lagi la kan.tapi bila dah habis belajar nie jerawat mula tumbuh banyak.serius kadang malu gila.sebab benda yang aku pikir2 kat orang jadi kat aku.sumpah tak suka.huraghhhhhhhhhh.




p/s : kepada orang2 diluar sana jangan percaya kepada gambar.sebab gambar banyak menipu.lagi2 kuasa photoshop tu.hahhahha.semua bintat2 kat badan pon boleh hilang.kita bole jadi ala2 super model even realiti badan kita banyak spare part or muka ala2 taylor swift yang licin bak mutiara tapi realiti banyak jerawat cam aku..hahahahhaha.sian aku.

2 comments:

izzah jalidar said...

yes. sama lah, benci gila dgn jerawat.
aku pun kena masa zaman kolej ni. nasibaik kejap teruk, lama lama tak dah. memang benci!

ezatyramly said...

ye.xsuka xsuka.
grrrrrr